Digitalisoimme
jalanjälkesi

myMetecin avulla säästät asumisesi hiilijalanjälkeä, seuraat kulutuksesi mittaustietoja sekä asuntosi olosuhde-tiloja.

Lue lisää

Ole tietoinen kulutuksestasi

Energian riittävyys ei ole enää takuuvarmaa, ja toimet energian säästämiseksi on aloitettu jo valtiovallan tasolta. Haluamme osaltamme kannustaa kaikkia säästämään energiaa. #Osallistuminen

Lue lisää

Etäluentapalvelu

Huoneistojen vedenkulutustiedot sekä muu mittausdata ovat luettavissa vaivattomasti ja turvatusti Internetin kautta.

Kohteisiimme aktivoidaan käyttövalmiiksi etäluentapalvelu vedenkulutuksen sekä muiden mittaustietojen ja kulutuslukemien vaivatonta seurantaa ja tietojen turvattua tallennusta varten. Hälytykset vuodoista ja muista poikkeamista saat automaattisesti ilman viiveitä.

Kaikki myMetec-pilvipalveluun siirtyvät mittaus- ja kulutustiedot ovat ladattavissa mistä ja milloin tahansa. Palvelun käyttö sujuu helposti myös mobiililaitteilla..

Miten saan myMetecin käyttööni?

myMetec-etäluentapalvelu on saatavilla sellaisten taloyhtiöiden asukkaille, joilla on Metec-mittausjärjestelmä asennettuna. Järjestelmän merkkiä voi tiedustella esimerkiksi isännöitsijältä.

Mikäli järjestelmä on asennettu kohteeseenne, voit kirjautua etäluentapalveluumme isännöitsijältä saatavilla tunnuksilla osoitteessa www.mymetec.fi.

myMetec tunnettiin aiemmin nimellä Vesiplus, ja järjestelmän päivittyessä entistä parempaan versioon, muuttui nimi Vesiplussasta myMeteciksi. Vesiplussan kaikki loistavat toiminnot toimivat myös myMetecissä - aiempaakin käyttäjäystävällisemmässä muodossa.

Asukasnäyttö apuna

Järjestelmän laajuudesta riippuen voit löytää asukasnäytön asuntosi seinältä. Olosuhteiden ja kulutustietojen seuranta onnistuu etäluentapalvelun lisäksimyös asukasnäytöstä, josta näet mm. vedenkulutuksen lukemat, sekä lämpötila- ja kosteusmittaustiedot.

Tilaa uutiskirje

Emme lähetä s-postiisi turhia mainoksia, vaan ainoastaan alan tärkeimpiä uutisia.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Jotain meni pieleen...