Toimitusjohtaja

Metec Oy on kestävän kehityksen huoneistoautomaatiotalo, ja tarjoamme markkinoiden toimintavarmimman ja monipuolisimman ratkaisun niin vedenmittaukseen kuin muihin kiinteistö- ja huoneistokohtaisiin mittauksiin.

Yhtiön liikevaihto on kasvanut kahdessa vuodessa 180 %, ja olemme nyt aloittamassa kansainvälistymisen, jonka ensimmäisenä tapahtumana on kevään ISH-messut Frankfurtissa. Metec Oy kuuluu WCOM-Groupiin yhdessä LVI-tukku LVI-WaBeK Oy:n sekä Wa-Plan Oy -suunnittelutoimiston kanssa. Voimakkaasti kasvava ja innovatiivisuudestaan tunnettu WCOM-Group työllistää 100 henkilöä, ja budjetoitu liikevaihtoarvio alkaneelle vuodelle on 35 Meur.

Haemme toimitusjohtajaa voimakkaasti kasvavan toimintamme luotsaamiseen!

Lupaamme, että tulevaisuus on kanssamme mitä mielenkiintoisin ja täynnä lukuisia mahdollisuuksia sekä monipuolisia työtehtäviä!

Tulet johtamaan yhtiön kehityshankkeita ja kansainvälistymistä Helsingin toimipisteestä. Omaat hyvät neuvottelutaidot ja tunnistat itsestäsi työtä pelkäämättömän luonteen sekä kyvyn asettaa kunnianhimoisia tavoitteita koko organisaatiolle. Tuleva toimitusjohtajamme on menestyksekäs tiimipelaajaa, jonka sosiaaliset kyvyt tukevat verkostoitumista niin oman tiimin, asiakkaiden, sidosryhmien kuin tulevien rekrytoitavien kanssa.  

Arvostamme näyttöjä tuloksellisen liiketoiminnan johtamisesta. Koulutuksesi on esimerkiksi insinööri, DI tai KTM, ja tiimisi tavoitteiden saavuttamista helpottaa kokemus automaatio-, ohjelmisto-, IoT- tai palveluliiketoimintojen kehittämisestä. Työssä tarvitset erinomaista englannin ja suomen kielen hallintaa, saksan kielen taito luetaan eduksesi.

Alkuun organisaatiosi muodostuu noin 10 henkilön asiantuntijatiimistä.

Konsernimme tarjoaa kaiken tarvittavan tuen organisaatiosi johtamiseen ja kehittämiseen. Toimitusjohtajana raportoit yhtiön hallituksen puheenjohtajalle, joka on tukenasi aina kun kaipaat sparrausta ja apua päätöksien tekemiseen. Toimi pitää sisällään optio-oikeuden yhtiön osakkuuteen.

Tervetuloa johtamaan huipputiimiämme, jossa arvostetaan hyvää kommunikaatiota, yhdessä tekemistä ja jatkuvaa oppimisista! Parhaat tulokset lähtevät organisaation sisäisestä hyvinvoinnista ja avoimesta työilmapiiristä. Tähän tiimiin kutsumme sinua, ja toivomme, että tapaamme työhaastattelussa!

Lähetäthän hakemuksesi CV:n sekä palkkatoiveen kera sähköpostitse osoitteeseen kimmo.pelkonen@metec.fi. Haku on avoinna 19.2.2023 asti, mutta aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse Kimmo Pelkoselta, kimmo.pelkonen@metec.fi. Voit myös jättää tekstiviestitse soittopyynnön Kimmolle numeroon 040 5413375.

Avaa navigaatio
Sulje navigaatio