Lämpötilatasapainotus

Ota taloyhtiösi hallintaan toteuttamalla lämpötilaoptimointi ja mahdollista suuria energiasäästöjä.

Ratkaisu energiapulaan

Keinot lopussa energiapulan keskellä? Lämpötilaoptimoinnin avulla voidaan saavuttaa huomattavia säästöjä energiankulutuksessa. Asunnoissa ei suinkaan tarvitse kärsiä kylmyydestä, vaan asteen tai parin pudottaminen voi tuoda jo 10 % säästöt lämmitysenergiakustannuksiin.

Pyydä tarjous

JOPA 20 %
ENERGIANSÄÄSTÖ

Laskemalla ylilämpöisten asuntojen lämpötiloja Motivan suosituksiin voidaan saavuttaa jopa 20 % säästö lämmityskustannuksissa. Optimointi toteutetaan jatkuvasti saatavan mittaustiedon perusteella. Mittausdatan keräämiseen voidaan valita esimerkiksi asukasnäyttömme.

Lue lisää ja pyydä tarjous

Asuntojen
ylilämpö
keskimäärin
2,49 °C

Mittaustietomme tuhansista asunnoista vuodelta 2021 kertovat, että lämpötilat ovat talvisin keskimäärin 23,5 °C, vaikka optimaalinen lämpötila olisi 21 °C. Kesällä lämpötilat ovat vielä korkeammalla, mutta kesäkuukaudet on rajattu näistä tilastoista pois.

Pyydä tarjous

5 Tähden
Energiansäästömalli

1

Tilannekartoitus ja
säästön mahdollistaminen

Miten laskea huoneistojen lämpötilaa tai säästää vettä, jos lähtötila ei ole tiedossa? Ennen suoria toimenpiteitä pitää kiinteistön lämpötilatrendiä seurata ja analysoida. Analysoinnin yhteydessä luodaan asunnosta hahmotusta helpottava 3D-mallinnus asiakkaalle.

2

Seuranta, analysointi ja toimintasuunnitelma

Analysoinnin avulla voidaan löytää ylilämpimät huoneistot ja tehdä suunnitelmat tavoitelämpötilan saavuttamisesta. Kulutuksen mukaisella vesilaskutuksella voidaan lisäksi vähentää vedenkulutusta keskimäärin 30 %.

3

Lämmityksen optimointi

Lämmönsäädön optimointi suoritetaan lähtötietojen pohjalta. Säätötoimenpiteet tehdään kunkin taloyhtiön teknistenratkaisujen mahdollistamilla toimilla, turvallisesti ilman sisäilma- ja kosteusvaurioita.

4

Tarvittaessa uuden laitteiston asentaminen

Mittausta on mahdollista laajentaa esimerkiksi automaattisesti säätyvillä ja lämpötilarajauksella toimivilla termostaateilla.

5

Seuraavan vuoden raportointi

Olemme kumppanisi nyt ja tulevaisuudessa! Meille tärkeää on asiakkaan hyvinvointi, kustannustehokas energiankäyttö ja rakennuksen pitkä elinkaari.

Tilaa uutiskirje

Emme lähetä s-postiisi turhia mainoksia, vaan ainoastaan alan tärkeimpiä uutisia.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Jotain meni pieleen...