Seuraa omia kulutustietojasi

myMetecin avulla voit asukkaana seurata kulutuksesi mittaustietoja ja asuntosi olosuhdetiloja, sekä vähennät asumisesi tuottamaa hiilijalanjälkeä.

Selaa huoneistosi tietoja helposti joko langattomasta huoneistonäytöstä tai myMetec-etäluentapalvelusta.

Tiesitkö, että esimerkiksi vedenkulutuksen seuraaminen laskee tutkimusten mukaan veden keskikulutusta jopa kolmanneksella?

myMetec digitalisoi asukkaan hiilijalanjäljen seurannan

Asukas, ole tietoinen
kulutuksestasi

Haluamme osaltamme kannustaa kaikkia säästämään energiaa, ja Metecin järjestelmän avulla pääset helposti seuraamaan omaa kulutustasi sekä esimerkiksi optimoimaan veden ja energian kulutusta. #osallistuminen

Tutustu #AstettaAlemmas kampanjaan ->
Ole tietoinen kulutuksestasi ja seuraa sitä, asukkaana

myMetec etäluentapalvelu

Haluatko seurata omaa kulutustasi, osallistua vastuulliseen veden ja energian kulutukseen sekä pienentää hiilijalanjälkeäsi helposti? Kaipaatko järjestelmää turvallisen asumisen tueksi?
myMetec on sinulle!

Halusit sitten olla ympäristöystävällisempi, säästää rahaa tai vain hifistellä kulutusdatalla, myMetec on sinulle

Selvitä, mikä järjestelmä
taloyhtiössänne on käytössä...

Jos käytössänne on metec, voit aktivoida sen isännöitsijältä saatavilla tunnuksilla

Jos käytössänne on Metecin mittausjärjestelmä

Kirjaudu sisään isännöitsijältä
saatavilla tunnuksilla osoitteessa mymetec.fi!

Miten saan myMetecin käyttööni?

Haluaisitko myMetecin taloyhtiöönne?

Vinkkaa isännöitsijällenne myMetecin palvelusta. Voit myös jättää yhteystietosi, niin toimitamme mielellämme vastauksia taloyhtiöitä yleisimmin askarruttaviin kysymyksiin.

Jätä yhteydenottopyyntö->

myMetec etäluentapalvelu

Kohteisiimme aktivoidaan käyttövalmiiksi etäluentapalvelu vedenkulutuksen sekä muiden mittaustietojen ja kulutuslukemien vaivatonta seurantaa ja tietojen turvattua tallennusta varten. Hälytykset vuodoista ja muista poikkeamista saat automaattisesti ilman viiveitä.

Kaikki myMetec-pilvipalveluun siirtyvät mittaus- ja kulutustiedot ovat ladattavissa mistä ja milloin tahansa. Palvelun käyttö sujuu helposti myös mobiililaitteilla.

Järjestelmän laajuudesta riippuen, huoneistossasi voi olla oma asukasnäyttö, jonka avulla seuranta on helppoa ja reaaliaikaista.
Olosuhteiden ja kulutustietojen, mm. vedenkulutuksen sekä lämpötila- ja kosteusmittaustietojen seuranta onnistuu etäluentapalvelun lisäksi myös asukasnäytöstä.

Tutustu myMetec etäluentapalveluun ->
myMetec mullistaa etäluennan maailman kattavalla palvelulla
Avaa navigaatio
Sulje navigaatio