Metec

Metec on huoneistokohtaisen mittauksen edelläkävijä. Vuonna 2017 perustettu yritys panostaa kehitykseen ja kasvuun. On meidän ja asiakkaidemme etu tarjota kaikille sidosryhmillemme parasta mahdollista palvelua.

LUE LISÄÄ
Missiomme on auttaa energian ja veden kulutuksen vähentämisessä, kiinteistön olosuhteiden parantamisessa ja ennakoivan huollon edistämisessä.
Kimmo Pelkonen
CEO of WCOM Group

Historiaa

Alun perin Metec perustettiin vuonna 2017 tuottamaan vedenmittausjärjestelmiä LVI-WaBeK Oy:n asiakkaille muuttuvaan maailmaan. Metecistä syntyi erillinen palvelu, joka tarkoitti jo tuolloin laadukkaampaa mittaustapaa. Asiakkaille pyrittiin tarjoamaan yhä yksilöidympää ja modernimpaa palvelua.

Palvelua haluttiin kehittää, ja mukaan tulivat nopeasti myös energia-, kosteus-, ja lämpötilan mittausanturit. Myöhemmin mukaan on tuotu vielä useampia mittausmahdollisuuksia. Myös käyttöliittymästä haluttiin tehdä uniikki, ja toimme markkinoille ensimmäisenä mm. 3D-mallinnuksen. Metecin motto onkin: "Jonkun pitää aina olla ensimmäinen".

Nykypäivänä Metec työllistää 16 ihmistä ja on varteenotettava suomalainen kasvuyhtiö. Metec on todentanut osaamisensa upeilla referensseillään, ja sillä on täten näyttöä vaativimmistakin kohteista. Uusi myMetec-hanke on jälleen yksi taidonnäyte Metecin kehittämisenhalusta markkinan eteen.

Asiakkaitamme ovat rakennuttajat, urakoitsijat, vuokranantajat ja kaupunkien kiinteistöyhtiöt, asumisoikeusyhtiöt ja asunto-osakeyhtiöt.

Uudiskohteet

Ratkaisumme sopii erinomaisesti kaiken kokoisiin asuinkerrostaloihin, rivitaloyhtiöihin sekä teollisuus- ja toimistokiinteistöihin.

Linjasaneeraukset

Vesimittarien ja mittausjärjestelmän uusinta onnistuu sujuvasti linjasaneerauksen / putkiremontin yhteydessä.

Tilaa uutiskirje

Emme lähetä s-postiisi turhia mainoksia, vaan ainoastaan alan tärkeimpiä uutisia.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Jotain meni pieleen...