VesiPlus on nyt
myMetec

Huoneistojen olosuhde- ja kulutusmittaustiedot luettavissa vaivattomasti ja turvatusti Internetin kautta.

Ota yhteyttä

Siirry tästä myMetec-palveluun

Etäluentapalvelu Vesiplus on nyt myMetec

Meillä on hyviä uutisia! Etäluentapalvelumme on muuttunut entistäkin paremmaksi, vakaammaksi ja turvallisemmaksi järjestelmäksi. Parannusten myötä aiemmin Vesiplussana tunnettu etäluentapalvelu on nyt nimeltään myMetec.

Saat ajantasaiset mittaus- ja kulutustiedot vaivattomasti ja turvatusti etäluentapalvelustamme. Tiedot siirtyvät kohteesta automaattisesti pilvipalveluumme, jolloin ne ovat ladattavissa mistä ja milloin tahansa. Palvelun käyttö sujuu helposti myös mobiililaitteilla.

Saman etäluennan kautta voit esimerkiksi seurata vedenkulutusta, siirtää kulutustiedot laskutukseen ja seurata huoneistojen lämpötila- ja kosteustrendejä. Hälytykset vuodoista ja muista poikkeamista saat automaattisesti ilman viiveitä.

Etäluentapalvelu aktivoidaan käyttövalmiiksi kohteisiimme mittaustietojen ja kulutuslukemien vaivatonta seurantaa ja tietojen turvattua tallennusta varten.

Trendit

Trendiseuranta, raportointi- ja hälytysominaisuudet auttavat osaltaan sisäolosuhteiden ja energiankulutuksen optimoinnissa.

Hälytysseuranta

Hälytykset poikkeamista auttavat isompien vahinkojen ennaltaehkäisyssä.

Raportit

Selkeät raportit seurantaa ja laskutusta varten ovat ladattavissa vaivattomasti luentapalvelusta.

Laskutus

Luentapalvelusta saa kulutustiedot siirrettyä helposti siirtotiedostoina räätälöidysti yleisimpiin laskutusohjelmiin (Fivaldi, Domus, Tampuuri, L7).

Tilaa uutiskirje

Emme lähetä s-postiisi turhia mainoksia, vaan ainoastaan alan tärkeimpiä uutisia.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Jotain meni pieleen...