Vedenkulutuksen sekä mittausdatan etäluentapalvelu VesiPlus

Huoneistojen vedenkulutustiedot sekä muu mittausdata ovat luettavissa vaivattomasti ja turvatusti Internetin kautta.

Kohteisiimme aktivoidaan käyttövalmiiksi etäluentapalvelu vedenkulutuksen sekä muiden mittaustietojen ja kulutuslukemien vaivatonta seurantaa ja tietojen turvattua tallennusta varten.

Vedenkulutuksen sekä mittausdatan etäluentapalvelu VesiPlus

 

Huoneistojen vedenkulutustiedot sekä muu mittausdata ovat luettavissa vaivattomasti ja turvatusti Internetin kautta. Kohteisiimme aktivoidaan käyttövalmiiksi etäluentapalvelu vedenkulutuksen sekä muiden mittaustietojen ja kulutuslukemien vaivatonta seurantaa ja tietojen turvattua tallennusta varten.

Raportointi

Laskutus

Trendit

Hälytysseuranta

Ajantasaiset mittaus- ja kulutustiedot saat vaivattomasti ja turvatusti luentapalvelustamme. Tiedot siirtyvät kohteesta automaattisesti pilvipalveluumme, jolloin ne ovat ladattavissa mistä ja milloin tahansa. Palvelun käyttö sujuu helposti myös mobiililaitteilla. 

Saman etäluennan kautta voit seurata vedenkulutusta, siirtää kulutustiedot laskutukseen ja seurata huoneistojen lämpötila- ja kosteustrendejä. Hälytykset vuodoista ja muista poikkeamista saat automaattisesti ilman viiveitä.

Etäluentapalvelu VesiPlus

Metecin etäluentapalvelu VesiPlus tarjoaa kokonaisnäkymän huoneistokohtaisiin mittauksiin ja huolehtii mittausdatan turvallisesta säilytyksestä.

 

Kokonaisnäkymä huoneistokohtaisiin mittauksiin on hyödyllinen apu kiinteistön hallinnassa. Kulutusten ja olosuhteiden tilanne on helppo todentaa lähes reaaliaikaisesti ja poikkeamat normaalitilanteesta havaitaan nopeasti. Lämpötila- ja kosteusmittausten trendiseuranta ja -raportit auttavat sisäolosuhteiden ja energiankulutuksen optimoinnissa. Hälytykset poikkeamista, kuten vuodoista, jatkuvasta kulutuksesta tai poikkeavasta kosteustasosta, auttavat isompien vahinkojen ennaltaehkäisyssä. 

 

Luentapalvelu tuo kulutuslukemat helposti myös laskutuksen käyttöön. Lukema- ja kulutustiedot voidaan tuoda palvelun integraatiorajapinnan kautta suoraan laskutusohjelmaan kulutuspohjaista laskuttamista varten. 

 

Palvelun käyttö helposti Internet-selaimella ilman erillisiä ohjelmia. 

Kulutustiedot siirtyvät automaattisesti suoraan laskutusohjelmaan ilman manuaalista kirjaamista.

RAPORTOINTI

Kokonaisnäkymä huoneistokohtaisiin mittauksiin ja tilojen olosuhteisiin luo pohjan kattavalle raportoinnille. Kulutusten ja olosuhteiden tilanne on helppo todentaa lähes reaaliaikaisesti ja poikkeamat normaalitilanteesta havaitaan nopeasti. Selkeät raportit seurantaa ja laskutusta varten ovat ladattavissa vaivattomasti luentapalvelusta.

LASKUTUS

Luentapalvelu tuo kulutuslukemat sujuvasti laskutuksen käyttöön. Palvelu siirtää vedenkulutustiedot automaattisesti suoraan laskutusjärjestelmään kulutuspohjaista laskuttamista varten. Kulutustietoja voi tarkastella myös takautuvasti, mikä helpottaa epäselvyyksien selvittämistä, laitevikojen paikallistamista ja laskutusta esimerkiksi muuttotilanteessa. 

TRENDIT

Huoneistokohtaisten mittausten tiedot siirtyvät automaattisesti luentapalveluumme. Trendiseuranta, raportointi- ja hälytysominaisuudet auttavat osaltaan sisäolosuhteiden ja energiankulutuksen optimoinnissa, jolloin paremmat sisäolosuhteet on mahdollista saavuttaa jopa aiempaa pienemmällä energian kulutuksella. 

HÄLYTYSSEURANTA

Hälytykset poikkeamista auttavat isompien vahinkojen ennaltaehkäisyssä. Kiireelliset hälytykset esimerkiksi vuodoista toimitetaan kiinteistöhuollon tietoon ilman viiveitä. Kiireettömät hälytykset, esimerkiksi poikkeamat toivotusta sisälämpötilasta tai kosteustasosta, auttavat kiinteistön ja sen olosuhteiden paremmassa hallinnassa ja ennakoinnissa. 

METEC OY

Suutarilantie 61

00750 HELSINKI

info@metec.fi

020 703 2970

MYYNTI

myynti@metec.fi

020 703 2970

Copyright © 2022 Metec Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.