Vedenkulutuslukemat isännöitsijän laskutusohjelmaan 100% automaattisesti

Metecin järjestelmä yhteensopiva yleisimpien isännöintiohjelmistojen kanssa

Onko vesilaskujen tekeminen työlästä? Kerätäänkö eri kiinteistöjen tai huoneistojen kulutuslukemat manuaalisesti? Ovatko kaikki lukemat saatavilla, vai puuttuuko jonkun mittarin lukema esimerkiksi tietoliikenteen yhteyskatkon takia?

Metecin vedenmittausjärjestelmä on yhteensopiva kaikkien yleisimpien isännöintiohjelmistojen kanssa (Tampuuri, L7, Domus, Fivaldi jne.), ja kulutustiedot siirtyvät huoneistojen mittareilta suoraan isännöintiohjelmiin jopa 100% automaattisesti rajapintojen avulla.

Toimiva järjestelmä myös poikkeustilanteissa

Metecin huolenpitosopimuksen avulla sekä automaattisesti tapahtuvien yhteyskatko- ja/tai vuotohälytystietojen edelleenohjauksen avulla varmistetaan, että kaikissa poikkeustilanteissa järjestelmä toimii ilman tiedon menetystä tai pidempää häiriötä.

Mikäli kiinteistössä on tapahtunut jokin fyysinen rikkoutuminen (mittari, kaapelointi tms.) tai tiedonsiirrossa (laajakaista/4G) on ongelmia, niin Metec seuraa, valvoo ja reagoi näihin automaattisesti huolenpitosopimuksen mukaisesti. Metec huolehtii kaikissa tilanteissa mahdollisten vikatilanteiden selvittämisestä ja tarvittaessa korjaamisesta.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

METEC Oy
Suutarilantie 61
00750 Helsinki

myynti@metec.fi
020 703 2970

 

Voit myös jättää tietosi yhteydenottolomakkeemme kautta, niin olemme sinuun yhteydessä mitä pikimmin!

METEC OY

Suutarilantie 61

00750 HELSINKI

info@metec.fi

020 703 2970

MYYNTI

myynti@metec.fi

020 703 2970

Copyright © 2022 Metec Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.