Huoneistokohtaiset etäluettavat vesimittarit – käyttökuntoon tunnissa, ilman kallista ja työlästä linjasaneerausta

Ei rakenteiden hajottamista tai pitkäkestoista remonttia

Etäluettavien huoneistokohtaisten vesimittarien asentaminen ei vaadi kiinteistön rakenteiden hajottamista tai pitkäkestoista remonttia. Parhaimmillaan asentaminen kestää jopa alle tunnin per huoneisto, jos uudet mittarit voidaan asentaa vanhojen mekaanisten mittarien tilalle.

Vesimittarit ovat lähes poikkeuksetta identtisen mittaisia (110 mm runko) ja vakio ¾” putkikierteellä. Huoneistoissa on nykyään yleisesti huoneistokohtaiset vesisulut, jolloin myöskään vedentuloa ei tarvitse katkaista koko talosta kerralla.

Asennus jopa tunnissa!

Ammattitaitoinen asentaja katkaisee hetkeksi huoneiston vedentulon, irrottaa vanhat mittarit ja laittaa tilalle uudet etäluettavat Metec vesimittarit. Muuta ei tarvitse tehdä huoneistoissa. Häiriö asukkaille on siis jopa alle tunnin luokkaa.

Reaaliaikainen kulutuksen seuranta ja laskutus

Tämän jälkeen kiinteistöön asennetaan Metecin keskusyksikkö, joka lukee etänä vedenkulutustiedot ja siirtää ne pilvipalveluun. Pilvipalvelusta kulutustiedot voidaan siirtää suoraan isännöintiohjelmaan vesilaskusta varten. Lisäksi asukkaalle voidaan luoda tunnukset, joilla pääsee tarkastelemaan omaa vedenkulutusta lähes reaaliaikaisella tarkkuudella.

 

P.S. Mikäli kohteessa ei ole ennestään vesimittareita, pyydä Meteciltä tutustuminen kohteeseen ja arvio sekä tarjous parhaasta asennustavasta.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

METEC Oy
Suutarilantie 61
00750 Helsinki

myynti@metec.fi
020 703 2970

 

Voit myös jättää tietosi yhteydenottolomakkeemme kautta, niin olemme sinuun yhteydessä mitä pikimmin!

METEC OY

Suutarilantie 61

00750 HELSINKI

info@metec.fi

020 703 2970

MYYNTI

myynti@metec.fi

020 703 2970

Copyright © 2022 Metec Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.