Huoneistokohtaisen mittauksen edelläkävijä

Missiomme on auttaa energian ja veden kulutuksen vähentämisessä, kiinteistön olosuhteiden parantamisessa ja ennakoivan huollon edistämisessä.

Kimmo Pelkonen

CEO, WCOM-Group Oy

Yritys

Metec on huoneistokohtaisten mittausten kotimainen edelläkävijä.  Tarjoamme huippuluokan järjestelmiä ja edistyksellisiä palveluita mittausten ja kulutusten seurantaan, analysointiin ja raportointiin.

Metec perustettiin vuonna 2017 tuottamaan vedenmittausjärjestelmiä LVI-WaBeK Oy:n asiakkaille muuttuvaan maailmaan. Metecistä syntyi erillinen palvelu, joka jo tuolloin tarkoitti laadukkaampaa mittaustapaa. Asiakkaille pyrittiin tarjoamaan yhä yksilöidympää ja modernimpaa palvelua.

Palvelua kehitettiin ensi metreiltä asti, ja mukaan tulivat nopeasti myös energia-, kosteus- ja lämpötilan mittausanturit. Myöhemmin mukaan tuotiin vielä useampia mittausmahdollisuuksia. Myös käyttöliittymästä haluttiin tehdä uniikki, ja markkinoille tuotiinkiin pioneerina mm. 3D-mallinnus. Metecin motto onkin: “Jonkun pitää olla aina ensimmäinen”.

Asiakkaat

Asiakkaitamme ovat rakennuttajat, urakoitsijat, vuokranantajat ja kaupunkien kiinteistöyhtiöt, asumisoikeusyhtiöt ja asunto-osakeyhtiöt.

Ratkaisumme sopii erinomaisesti kaiken kokoisiin uudiskohteisiin: asuinkerrostaloihin, rivitaloyhtiöihin sekä teollisuus- ja toimistokiinteistöihin.

Vesimittarien ja mittausjärjestelmän uusinta onnistuu sujuvasti myös saneerauskohtaisiin linjasaneerauksen/putkiremontin yhteydessä.

Referenssit 

Olemme toteuttaneet laajamittaisesti mittausjärjestelmiä eri tyyppisiin kohteisiin ympäri Suomea. Valitsemalla Metec-mittausjärjestelmän saat meistä kumppanin nykyisiin ja tuleviin mittaustarpeisiisi! Meihin luottavat mm. Helsingin Asunnot Oy, VAV Asunnot Oy, HeKa, Espoon Asunnot ja Puukoti.

 

METEC OY

Suutarilantie 61

00750 HELSINKI

info@metec.fi

020 703 2970

MYYNTI

myynti@metec.fi

020 703 2970

Copyright © 2022 Metec Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.